![]() ![]() |
Jun 11 2010, 10:06 PM
|
|
![]() ![]()
Junior Member ![]() Group: Members Posts: 3 Joined: 3-June 10 Member No.: 357 |
Detin de putin timp un Colt DI-D din 2007 si am constatat ca brusc aerul nu mai merge.Am fost la unii care se ocupa cu reparatii si mi-au completat instalatia cu freon,dar au gasit presiune mare in instalatie.Cantitatea existenta in instalatie era foarte apropiata de normal-400mg,deci nu lipsa de freon era cauza.Am citit din documentatia forumului ca toate ECU sunt conectate intre ele,inclusiv cel ce gestioneaza aerul.Va intreb daca stiti daca cei de la service Mitsubishi au aparatura de diagnosticare,sau oricine ma poate ajuta sa rezolv situatia
|
|
|
Jun 12 2010, 10:27 PM
|
|
![]() ![]()
Administrator ![]() ![]() ![]() Group: Root Admin Posts: 547 Joined: 21-February 09 From: Bacau/Bucuresti Member No.: 2 |
Mai exact ce se intampla ? Aerul este impins dar cand este cuplat ac, aerul nu devine rece ?
Daca e asa, cand cuplezi ac, turatia motorului se schimba ? Sunt si ceva zgomote ? Cati km ai? Cand ai facut ultima revizie ? Poate e inbaxit filtrul de polen .. Eu am ceva "probleme" cu aerul conditionat in sensul ca imi pare ca nu mai e asa de rece si cred ca va trebui sa completez freonul insa parca nici la inceput nu baga un aer super super rece, fata de alte masini, de exemplu. Ti-as recomanda sa dai si un telefon la o reprezentanta mitsubishi pt a te interesa, macar ca titlu informativ... Sper sa rezolvi problema ca la caldurile astea .. imi imaginez ce suparare ai... |
|
|
![]() ![]() |
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:
| Lo-Fi Version | Time is now: 4th September 2010 - 08:24 PM |

Jun 11 2010, 10:06 PM