IPB
This site is hosted by VlexoFree Hosting http://www.vlexofree.com

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topic
> nu mai merge aerul conditionat
vali
post Jun 11 2010, 10:06 PM
Post #1

Junior Member
*

Group: Members
Member No.: 357

Detin de putin timp un Colt DI-D din 2007 si am constatat ca brusc aerul nu mai merge.Am fost la unii care se ocupa cu reparatii si mi-au completat instalatia cu freon,dar au gasit presiune mare in instalatie.Cantitatea existenta in instalatie era foarte apropiata de normal-400mg,deci nu lipsa de freon era cauza.Am citit din documentatia forumului ca toate ECU sunt conectate intre ele,inclusiv cel ce gestioneaza aerul.Va intreb daca stiti daca cei de la service Mitsubishi au aparatura de diagnosticare,sau oricine ma poate ajuta sa rezolv situatia
Go to the top of the page

+Quote Post

m.alex
post Jun 12 2010, 10:27 PM
Post #2

Administrator

Group: Root Admin
From: Bacau/Bucuresti
Member No.: 2

Mai exact ce se intampla ? Aerul este impins dar cand este cuplat ac, aerul nu devine rece ?

Daca e asa, cand cuplezi ac, turatia motorului se schimba ? Sunt si ceva zgomote ?

Cati km ai? Cand ai facut ultima revizie ? Poate e inbaxit filtrul de polen ..

Eu am ceva "probleme" cu aerul conditionat in sensul ca imi pare ca nu mai e asa de rece si cred ca va trebui sa completez freonul insa parca nici la inceput nu baga un aer super super rece, fata de alte masini, de exemplu.

Ti-as recomanda sa dai si un telefon la o reprezentanta mitsubishi pt a te interesa, macar ca titlu informativ...

Sper sa rezolvi problema ca la caldurile astea .. imi imaginez ce suparare ai...
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Autoturisme
Lo-Fi Version Time is now: 4th September 2010 - 08:24 PM
Vlexo.

Privacy

www.coltclub.ro www.clubcolt.ro
ColtClub.ro on Facebook